Από το 1992, απασχολεί τη θεατρική και εικαστική σκηνή της χώρας. Έχει παρουσιάσει περισσότερες από 12 ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές. Επιπλέον, δημιούργησε σκηνικά και κοστούμια για περισσότερες από 70 παραστάσεις, συνεργαζόμενος με κρατικά, δημοτικά και ιδιωτικά θέατρα και σημαντικούς σκηνοθέτες.
Είναι μέλος του Επιμελητήριου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας από το 2000 και διδάσκει στο Μικρό Πολυτεχνείο σκηνογραφία και ενδυματολογία από το 2009.
Τα έργα του βρίσκονται σε πολλές ελληνικές και διεθνείς συλλογές, ενώ ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Σπούδασε γραφίστας.
Μετά από 10 χρόνια σε διάφορα περιοδικά, άλλα 10 χρόνια στα περιοδικά του Βήματος και άλλα (σχεδόν) 10 στη LiFO, το κόλλημά του για τα περιοδικά είναι προφανές. Οπότε λογικό είναι το επόμενο βήμα να είναι ένα (?) δικό του.
Κάθε φορά που τον προσκαλεί ο Γιώργος σε κάτι που κάνει, λέει αμέσως ναι. Και έτσι μπαίνει και στην κατηγορία περιοδικός καλλιτέχνης.
Του αρέσει η αρχιτεκτονική και το design, για αυτό και ετοιμάζει μια σειρά φωτιστικών και επίπλων που ανά περιόδους σχεδιάζει.
Αυτή την περίοδο μένει στο Λόφο Στρέφη και ελπίζει να τον δει ελεύθερο ξανά.
Η Μάρθα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και στη συνέχεια Καλές Τέχνες στη σχολή Καλών Τεχνών της Γλασκώβης (GSA) με υποτροφία από τον οργανισμό ΝΕΟΝ. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έργα της έχουν εκτεθεί στον ιδιωτικό αλλά και δημόσιο χώρο σε μέρη όπως το GoMA και η νέα παραλία Θεσσαλονίκης. Με ομαδική πρόταση συμμετείχε στο UN Climate Change Conference (COP26). Τον Ιούλιο του 2023 εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή από τις εκδόσεις Σμίλη. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως εικαστικός και designer.
Ο Γιάννης Καρδάσης είναι εικαστικός, γραφίστας, dj και ραδιοφωνικός παραγωγός. Θα του άρεσε να ζούσε στη Βαρκελώνη ή στο Παρίσι αλλά προς το παρόν ζει στην Αθήνα. Θεωρεί σημαντικούς τους πίνακες του Mark Rothko, τον Morrissey, τον David Bowie, την Anohni, τους Pet Shop Boys, τον Neville Brody (για τον σχεδιασμό της πρώτης περιόδου του The Face), τον Peter Saville (για το εξώφυλλο του True Faith των New Order), την αφίσα από το Tutto Su Mia Madre και τις ταινίες Fight Club και Α Hidden Life.
Ο Νίκος Γιαβρόπουλος είναι καλλιτέχνης της κινούμενης εικόνας, με έδρα την Αθήνα, σπούδασε κινηματογράφο στην σχολή Λ. Σταύρακου, στο ενεργητικό του μετράει 15 ατομικές εκθέσεις καθώς και πολλές συμμετοχές σε φεστιβάλ και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Πολωνία, Τουρκία, Φινλανδία, Ισπανία, Νορβηγία, Λετονία, Αυστραλία, Κόσοβο, Κορέα, Σενεγάλη, Αυστρία, Η.Π.Α., Σουηδία, Δανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ινδία, Βραζιλία, Περού, Ολλανδία, Ρωσία, Βουλγαρία, Κίνα, Πορτογαλία.
Έχει επιμεληθεί 7 ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Απέσπασε δυο πρώτα βραβεία Video Art το ένα στην Αθήνα, στο φεστιβάλ Mediaterra-Φούρνος 1999 με το έργο ʺMadonnaʺ και το άλλο στο Λονδίνο, στο Greek film video Festival 2013 με το έργο ʺself-exileʺ.
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με κατεύθυνση τη γλυπτική και τις εγκαταστάσεις, πεδία στα οποία δραστηριοποιείται εικαστικά και τα τελευταία χρόνια.
Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις σε Αθήνα και Ιωάννινα. Παράλληλα, από το 2015, απασχολείται στο θέατρο στο κομμάτι της σκηνογραφίας και ενδυματολογίας, ενώ τα τελευταία χρόνια και στο κομμάτι του video design σε θεατρικές παραγωγές. Έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες και χορογράφους όπως Ένκε Φεζολάρι, Ρέινα Εσκενάζυ, Μαρία Γοργία, Γιάννης Κακλέας, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Έλλη Παπακωνσταντίνου.
Από το 2015 είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.